2 kommentarer om “Ny timeplan fra 7. Oktober -19

  1. Hei! Er i normalt god form, men sliter en del med stiv og vond rygg. Kunne tenkt meg å prøve pilates gruppetimer. Hva er prisen og er det bindingstid?

    Liker

  2. Hei Kristine! Da har du et godt utgangspunkt for å trene pilates. 🙂 Prisene avhenger litt om hvor ofte du ønsker å trene. Har måneds abonnement uten bindingstid: 1 mnd. / 30 dager kr 2 490,- evt.: 6 mnd. binding kr 1 790,- pr. mnd. / 1 års binding kr 1590,- pr. mnd. ) og klippekort fra kr 190,- pr. time. Les mer under priser på siden her. ) Om du ikke har trent pilates tidligere er det ønskelig at du kommer på en PT intro time hvor vi går igjennom noen av de essensielle pilates øvelsene, og jeg gir en innføring i teknikken vi bruker for at treningen skal være så effektiv og skånsom som mulig. Ta kontakt på tlf: 980 32 777 / Mail: studiopilatesmovement@gmail.com for mer info eller timeavtale.

    Mvh Bodil Pettersen

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s