Om

Hei, jeg heter Bodil Pettersen født i Fredrikstad 1974, og har 20 års erfaring innen pilates. Jeg har siden 2016 drevet STUDIO PILATES fra mitt hus på Åle. Jeg er utdannet STOTT PILATES instruktør gjennom Merrithew sitt utdanningsprogram: INTENSIVE MAT -PLUS LEVEL 1 ( IMP )  2011,  ADVANCED MATWORK LEVEL 2 ( AM ) 2012 og IBRL 2019 ved Stockholm Pilates Center. TOTAL BARRE Instructor foundation course 2014 ved Pilates Complete Gøteborg, ved Carita Lesche gjennom Stockholm Pilates Center.

Min lidenskap for pilates startet for alvor etter en alvorlig nakkeskade jeg pådro meg i 2007, hvor jeg fikk livet snudd på hodet over natten. Jeg som alltid hadde vært aktiv og drevet med idretter om ishockey, innebandy, ski- og vannsport, kunne plutselig ikke gjøre annet enn å ligge på sofaen og gå korte turer uten å få uutholdelige smerter. Det var fortvilende hvor lite hjelp det var å få gjennom fastlege med påfølgende behandlinger for opptrening av nakken. Det var her min søken etter anatomikunnskap og læren om hvordan musklere kan trenes opp til å fungere biomekanisk riktig for å gjenoppbygge riktig muskelbalanse, i og rundt nakke, og videre nedover ryggsøylen osv. Dette førte videre til starten på min pilates utdannelse. I dag er nakkesmerter en saga blott og kroppen gir meg ikke lenger begrensninger på hva jeg kan gjøre, noe jeg ikke lenger tar for gitt, men som jeg verdsetter hver eneste dag! Derfor er jeg lidenskaplig opptatt av å undervise de genuine øvelsene til Joseph Pilates, designet for å holde kroppen skadefri, sterk, utholden og smidig. Det er ikke uten grunn Joseph Pilates omtales som Einstein innen fitness. Han bruke nesten 50 år på å utvilke systemet han kalte: Contrology, men som i dag er oppkalt etter hans etternavn. Dessuten er Pilates det mest effektive treningsystemet jeg har testet med tanke på å forme og «stramme opp» muskelaturen. Jeg må innrømme at det er en flott bonus som gjør det enklere å holde seg motivert, og gjøre pilates trening til en rutine og prioritet i hverdagen.