Om

Jeg heter Bodil Pettersen, født i Fredrikstad 1974, og har siden 2016 drevet STUDIO PILATES fra mitt hus på Åle. Jeg har små grupper 1:4 & PT undervisning i studio og LIVE klasser over zoom.  Jeg startet som instruktør i 2011 etter ca 10 år som praktiserende pilates utøver. Jeg er klassisk pilates sertifisert ( Advanced ) STOTT PILATES instruktør gjennom Merrithew utdanningsprogram: INTENSIVE MAT -PLUS LEVEL 1 ( IMP )  2011,  ADVANCED MATWORK LEVEL 2 ( AM ) 2012 og IBRL ( Intensiv barrel: Arc barrel, Spine corrector & Ladder barrel ) 2019 ved Stockholm Pilates Center. TOTAL BARRE Instructor foundation course 2014. Div. workshops i Stockholm og Gøteborg.

Jeg har alltid likt lagidrett og har i mange år vært aktiv ishockey spiller i både stjerne og sparta. Men å finne «min greie» innen fitness, etter jeg la opp som hockeyspiller, ble litt mer utfordrende. Jeg har vært støttemedlem på de fleste treningskjedene i byen, men da jeg oppdaget pilates for første gang var jeg solgt. Denne treningsformen utfordret meg på så mange måter, ikke bare rent fysisk. I pilates må man holde fokus og jo mer fokusert og dedikert man er, jo raskere kommer resultatene. Resultater er gøy! Det geniale ligger i alle de som detaljene som sammen gjør at disse øvelsene får deg til å føle deg sterk, smidig, utholden og grasiøs. Det er lett å forelske seg i den følelsen, og for meg er det det som holder meg motivert. Pluss at jeg setter umåtelig stor pris på å våkne hver eneste dag, lett på foten og uten antydning til stivhet i rygg, nakke, skuldre est. Pilates er designet for å gi deg en kropp som tillater deg å gjøre alt du har lyst til, med god kroppskontroll, selvsikkerhet og glede, i alt fra hverdagens aktiviteter, til å skulle prestere på et høyt nivå innen din idrett! Pilates er designet av en mann for menn, selv om det i dag er desidert flest kvinner som trener pilates.  J.H Pilates ( født i Tyskland 1883 ) utviklet flere redskaper som f.eks: spine corrector, ladder barrel, stability chair, baby barrel, magic circle m.m. dette for å hjelpe folk til å bli sterke og bevegelige nok til å kunne utføre hans øvelser på en matte ( klassisk pilates matwork ). Han brukte hele sitt liv på å utvikle disse øvelsene som i dag, 55 år etter hans bortgang, stadig er i økende popularitet verden over. Vi kaller det klassisk pilates, Joseph Pilates kalte treningsformen:  Contrology. Han blir i dag omtalt som Einstein innen fitness. Jeg kan forstå hvorfor. 

 

img_7539

 

Mail: studiopilatesmovement@gmail.com / Tlf: 980 32 777