Om

Jeg heter Bodil Pettersen, født i Fredrikstad 1974, og har siden 2016 drevet STUDIO PILATES fra mitt hus på Åle. Jeg har små grupper i studio og LIVE klasser over zoom. Jeg startet som instruktør i 2011 etter ca 10 år som praktiserende pilates utøver. Jeg er klassisk pilates sertifisert ( Advanced ) STOTT PILATES instruktør gjennom Merrithew utdanningsprogram: INTENSIVE MAT -PLUS LEVEL 1 ( IMP )  2011,  ADVANCED MATWORK LEVEL 2 ( AM ) 2012 og IBRL ( Intensiv barrel: Arc barrel, Spine corrector & Ladder barrel ) 2019 ved Stockholm Pilates Center. TOTAL BARRE Instructor foundation course 2014. Div. workshops i Stockholm og Gøteborg.

Jeg er en evig student, alltid på søken etter mer kunnskap etter det genuine treningsregimet til Joseph H. Pilates ( født i Tyskland 1883 ). J.H Pilates utviklet flere redskaper som f.eks: spine corrector, ladder barrel, stability chair, baby barrel, magic circle m.m. for å hjelpe folk til å bli sterke og bevegelige nok til å kunne utføre hans ultimate øvelser på en matte ( klassisk pilates matwork ). Han brukte hele sitt liv på å utvikle disse øvelsene som i dag, 55 år etter hans bortgang, stadig er i økende popularitet verden over. Vi kaller det klassisk pilates, Joseph Pilates kalte øvelsene for Contrology. Han blir i dag omtalt som Einstein innen fitness. Jeg kan forstå hvorfor. Det geniale ligger i alle de som detaljene som sammen gjør at disse øvelsene i en spesiell orden, får deg til å føle deg sterk, smidig, utholden og grasiøs. Det er lett å forelske seg i den følelsen, og for meg er det det som holder meg motivert. Jeg setter umåtelig stor pris på å våkne hver eneste dag, lett på foten og uten antydning til stivhet i rygg, nakke, skuldre est. Pilates er designet for å gi deg en kropp som tillater deg å gjøre alt du har lyst til, med god kroppskontroll, selvsikkerhet og glede, i alt fra hverdagens aktiviteter, til å skulle prestere på et høyt nivå innen din idrett. 

Jeg kunne skrevet mye om min egen historie, hvor jeg på et par sekunder fikk livet snudd på hodet etter en stygg nakkeskade. Slitt med 3 prolapser i rygg og nakke, revmatiske plager est. men det er både kjedelig og uinteressant for de fleste. Men spør meg gjerne om hva pilates kan gjøre for deg, det finner jeg veldig interessant! 

img_7539

 

Mail: studiopilatesmovement@gmail.com / Tlf: 980 32 777