Gruppetimer / PT i gruppe

Pilates Matwork: Stott Pilates Essential og Intermediate øvelser på matte med hovedsakelig egen kropp som motstand.

Pilates Barrel Athletic: Pilates øvelser på barrel / spine corrector med hovedsakelig egen kropp som motstand, men vi bruker også fitness sirkel ( magic circle / fitness circle… kjært barn har mange navn ) for å øke intensiteten i øvelsene og jobber effektivt og intenst. Passer de som har trent Pilates en stund.

Total Barre: Barre er enkel koreografi til drivende musikk ved barren. Effektiv og utfordrende styrketrening som er inspirert av Pilates, ballett og fitness. Denne timen er skånsom mot leddene, men tøff og utfordrende mot muskelaturen. Her blir man svett og har det gøy!

Barre – Pilates: Første halvdel av timen er barre ( styrke og smidighets trening, etter enkel koreografi til drivende musikk ved barren ),  andre halvdel av timen er Pilates øvelser på matte hvor vi bruker f.eks: mini stability ball, toning baller, fitness circle og cusions.

Pilates Spine Corrector / barrel: Pilates Matwork øvelser på Spine Corrector. Denne timen er fantastisk for nybegynner og / eller de som er litt stive i ryggsøylen ( inkl. nakke / skuldre ) og ønsker å bygge styrke og bevegelighet på en skånsom / trygg og effektiv måte.

Pilates Athletic sirkel: For de som har trent Pilates Matwork en stund. Rullerende stasjoner som inkluderer Total Barre, Pilates Matwork, Spine Corrector og Stability Chair.

Ta kontakt for mer info. eller for påmelding / intro. time.

Online booking for medlemmer gjør det enkelt og booke / avbooke gruppetimer.

Kontakt:

Tlf: 980 32 777

Mail: studiopilatesmovement@gmail.com