Brukerbetingelser – 01.01 2021

Brukerbetingelser for Livestreaming og Online trening tjenesten til STUDIO PILATES MOVEMENT:

1.    Livestreaming tjenesten som inneholder livestreaming av klasser. Du vil da få tilgang til denne i tiden den kjøres live. Disse kan vises via internett til din tv, pc, nettbrett, smart-telefon eller andre enheter med tilgang til internett.

2.  Online trening tjenesten er et medlemskap uten bindingstid.

Dine livestreaming kjøp, gjelder kjøp av klasser som du gjør enkeltvis. Du betaler kun for den klassen eller workshop som du kjøper.

For å bruke tjenesten må du ha tilgang til internett, og betale med gyldig betalingskort eller vipps.

Prisendringer: Vi kan endre våre priser på medlemskap. Dette vil tidligst gjelde for deg 30 dager etter du har fått beskjed.

3 Om tjenesten

3.1 Denne online tjeneste og innhold, er kun til personlig bruk. Det kan ikke benyttes til kommersiell bruk. Tjenesten gir deg en begrenset, lisens til tjenesten og innholdet, og kan ikke overdras til andre personer. Du aksepterer at tjenesten ikke skal benyttes i offentlige fremvisninger.

3.2 Du aksepterer å benytte tjenesten i overenstemmelse med gjeldende lovgivning, regler og andre restriksjoner. Du aksepterer at du ikke kan arkivere, gjengi, distribuere, fremvise, offentliggjøre eller selge innhold og informasjon fra eller i tjenesten. Du aksepterer også at vi kan stoppe eller begrense din bruk av tjenesten, hvis du ikke følger brukerbetingelsene eller er involvert i ulovlig eller feil bruk av tjenesten.

3.3 Bildekvalitet på innholdet kan variere fra enhet til enhet og kan påvirkes av flere fakturer, som din lokasjon, tilgjengelig internett og hastighet på forbindelsen. Det kan resultere i at videoen stopper eller hakker. Best resultat får du om du har en fast forbindelse.


6 Ansvar for egen trening

All trening skjer på eget ansvar. Verken instruktøren eller Movement is Medicine kan stilles ansvarlig for skader eller død, som har oppstått under eller etter deltagelse på trening. Du er selv ansvarlig for at du er i tilstrekkelig fysisk og psykisk form til at deltagelse på timer er forsvarlig og i orden.

Har du medisinske tilstander, er du selv ansvarlig for å konsultere lege, fysioterapeut eller treningsveileder for å klarere om deltagelse er forsvarlig.

Ved alt kjøp av varer og tjenester på internett, har du 14 dagers angrefrist. Det vil si at du kan melde deg av kurs, klasse eller workshop. Dette gjelder ikke dersom kurset allerede har begynt. Dette gjelder ikke for medlemskap. Ved kjøp av kurs har kunden 14 dagers angrefrist. Dette gjelder avmelding fra kurs innen 14 dager fra påmelding og innen kursstart. Da vil kunden få refundert kursbeløpet minus 20 % i administrasjonsgebyr.

7 Ved klage eller reklamasjon send til studiopilatesmovement@gmail.com